Lejrforberedelse

Der er mange ting at holde styr på, når en lejr skal planlægges og forberedes. Derfor er det en god ide at lave en tjekliste, der beskriver praktiske såvel som pædagogiske opgaver før, under og efter lejren, som giver overblik over alle opgaver.

I bør tage stilling til alle punkterne, så I allerede inden lejrstart har styr på hele planlægningen. På den måde forbereder I jer bedst muligt i forhold til lejrens formål, rammerne for lejren og de aktiviteter, I skal have klar. Husk på, at der kan være særlige forberedelser, som er vigtige for lige netop jeres lejr. Så overvej, hvilke særlige behov, børnene, familierne og de frivillige kan have på jeres lejr, og hvordan I bedst muligt planlægger ud fra dem. 

Årshjul over opgaver  

For at få et overblik over alle opgaver før, under og efter lejren er det en god ide at lave et årshjul, hvor I skriver alle opgaver ind. Herunder kan I hente et årshjul med felter og et årshjul uden felter.

Gå til dokument

Video om Lejrforberedelse

Tjekliste

Herunder kan I hente en tjekliste med Red Barnets anbefalinger til forberedelse af jeres lejr. I kan bruge den som udgangspunkt til at planlægge alt det, som er særligt vigtigt for den lejr, I vil afholde.

Vis skabelonen

Udfyld dato, navn på organisation og upload gerne logo. Klik derefter på den orange knap for at få vist skabelon.

Hvis du vil downloade skabelon, kan du trykke på 'Hent min skabelon' nederst på siden. Du kan også redigere i skabelonen direkte her på sitet og downloade den senere. Vær dog opmærksom på, at skabelonen nulstiller, hvis du klikker på den orange knap igen.

Hent min skabelon